Club van 100

CLUB VAN 100

42 meter gesponsord

Toen Joeri eind 2014 naar Eindhoven vertrok om daar zijn zwemcarriere voort te zetten werd helaas zijn financiële ondersteuning teruggetrokken. Maar zijn ambitie voor succes is er niet minder om! Echter, zonder 100% inzet voor het zwemmen vanwege randzaken is er niet de focus die nodig is om straks in Rio de Janeiro 2016 succesvol te zijn.

“VRIJ ZIJN VAN ZORGEN IS DE HOOFDZAAK VOOR DE WEG NAAR SUCCES”

Voor u bestaat er nu de kans om écht onderdeel te worden van Joeri zijn succes. Elke meter van zijn 100m vlinderslag is te koop. Met het kopen van een zwemmeter kunt u Joeri zijn Olympische reis op de voet volgen en heeft u een echt aandeel in zijn race.

Elke dag is Joeri bezig om verbetering te zoeken die uiteindelijk 100% verschil gaat maken. In London kwam hij 1% te kort, maar hopelijk bent u degene die ervoor zorgt dat Joeri die ene procent winst kan boeken zodat hij zich volledig kan richten op zijn 100m vlinderslag en achteraf ook met u kan delen in succes!

Wilt u meer info over de mogelijkheden tot het kopen van een Olympische meter, stuur dan een berichtje via het contactformulier.